Over ons

 

Camellia Discovery 

Wat is er fijner dan een heerlijk kopje thee drinken? Even een moment voor jezelf en ontspannen met de lekkerste theesmaken. Thee is na water, de drank die het meest gedronken wordt in de wereld. Het bestaat al duizenden jaren. Het is eigenlijk een cadeautje van moeder natuur. Thee drinken is niet alleen erg lekker, maar helpt ook te ontspannen en is een culturele verrijking.

Wij willen bij Camellia Discovery dat je thee ontdekt, beleeft en er helemaal van geniet. Probeer eens een paar nieuwe smaken uit. Misschien ontdek je een theesmaak die helemaal bij je past. Thee drinken is ontspannen en beleven. Alleen of samen genieten van de lekkerste smaken die onze rijke natuur te bieden heeft. Het is onze missie dat je eens bewust stilstaat bij het moment. De wereld gaat al zo snel. Met een lekkere kop thee kun je even helemaal ontspannen.

 

Camellia Discovery

Onze naam Camellia Discovery komt van de theeplant Camellia sinensis, de basis van alle traditionele thee. Discovery betekent ontdekking. Hier kun je dan ook de lekkerste theesoorten ontdekken en de leukste thee-accessoires kopen. Een bezoek aan onze site is een klein avontuur met hier en daar leuke verrassingen. Zo krijg je bijvoorbeeld een gratis theesample bij iedere bestelling. Onze theeproducten zijn uiteraard van de hoogste kwaliteit.

Thee is een unieke drank die na water het meest gedronken wordt in de wereld. Het ontstaat na een bijzonder proces, van theeplant naar de losse thee die je thuis gebruikt. Verschillende processen zorgen voor het verschil in smaak en daardoor je zintuigelijke ervaring. Thee drinken bied je daarom ongelimiteerde mogelijkheden, of je nu van zoet of kruidig houdt, van lekker zuur of van een bittere afdronk. Bij Camellia Discovery vind je al het lekkers op theegebied.

 

Theesoorten

Wit, zwart, groen, gele, oolong en pu-ehr zijn de verschillende theesoorten, maar het is er natuurlijk ook in alle smaakvariaties die je maar kunt bedenken. Alle theeblaadjes komt van dezelfde plant, de Camellia Sinensis Sinensis. Deze theeplant is een tropische en subtropische plant die oorspronkelijk uit Azië komt. De verschillen in soorten worden bepaald door de theeproductie, oftewel: hoe de thee wordt verwerkt.

Camellia Sinensis Sinensis                        Tea Grade

Webshop


In de webshop kun je met een paar klikken alle producten van Camellia Discovery bestellen en bij je thuis laten bezorgen. De webshop biedt hoge kwaliteit heerlijke losse thee, leuke accessoires en mooie theepotten tegen een eerlijke prijs. Je bestelling wordt vanaf 50 euro gratis en snel bij je bezorgd en je krijgt als verrassing een gratis theesample bij iedere bestelling. Ontdek hier alvast welke smaken er zijn in de webshop.

Theesoorten    Theeset    Gong Fu Cha Tea Set

Thee thuis laten bezorgen

Camellia Discovery heeft een snelle levering; al binnen een paar werkdagen kun je je bestelling thuis verwachten. Vanaf 50 euro is de bezorging zelfs gratis. Kijk rustig rond op de site. Misschien kun je een leuke theedoos vinden om aan iemand cadeau te doen. Of stel een bijzondere set samen met een thee-ei, theelepels en een theemuts. Probeer eens een nieuwe smaak thee. Kortom, ga op ontdekkingsreis en ervaar al het leuks dat Camellia Discovery te bieden heeft.

 

Ontdek Camellia Discovery

Bij Camellia Discovery ontdek je nieuwe smaken en maak je kennis met alles wat de wereld van thee te bieden heeft. Ook vind je hier de leukste producten die met het drinken van thee te maken hebben. Ideaal om aan iemand cadeau te doen, maar natuurlijk ook geweldig om zelf uit te proberen. Thee drinken is nog nooit zo leuk geweest.

Ijsthee   Thee & Food   Matcha

 

 

Camellia Discovery staat voor ontdekking, ontspanning en beleving.

 

 Het is onze missie om terug te vinden wat verloren is gegaan welke is de cultuur, de kennis en de trend rondom Thee.

Dat doen wij door jou als theeliefhebber de gelegenheid te geven om eens bewust stil te staan bij het moment, te ontspannen en thee niet alleen te drinken, maar echt te beleven. Daarnaast bieden wij verschillenden workshops om jou kennis te laten maken met de verschillende facetten van Thee.

Thee is mooi, in al zijn eenvoud. Ga op je gemak naar de webshop en ontdek welke verrassingen Camellia Discovery voor jou in petto heeft!  

WELKOM EN VEEL PLEZIER !!!