Inschrijving

Bedankt voor u interesse in de Thee Workshops en proeverijen van Camellia Discovery.

Als Thee Sommelier is mijn missie om goed kwaliteit Thee en de Thee cultuur weer op de kaart te zetten maar ook Thee of koffie liefhebbers beter te informeren over Thee en hoe deze het beste wordt gezet voor een betere beleving.

Ik bied vier verschillende workshops aan:

Tea Origin: Deze workshop gaat over de basiskennis van Thee, zijn oorsprongen het verschil tussen Thee en Kruiden. U zult dan 6 theesoorten proeven, ruiken en de kenmerken onderscheiden.

Thee Melangeren: Deze workshop gaat over het maken van een eigen Thee melange met huis kruiden voor meer smaakbelevenis.

Tea & Food Pairing: Hierbij leer ik aan de deelnemers het effect dat Thee heeft bij gerechten en dat het combineren hiervan je tot een waar Culinaire belevenis kan brengen.

Mocktails & Cocktails: Thee is niet meer alleen een Zen drank, maar een drank met veel mogelijkheden. Bij koffie hebben we Irish Koffie enz.

Tijdens deze workshop zal ik kant -a- klaar infusies gebruiken om u te laten zien dat u Thee ook op een andere manier kan gebruiken, genieten en beleven.

Hieronder bied ik ook:

Workshop "Matcha: de Groene Koffie" waar deelnemers kennismaken met een nieuwe rage in de wereld van Thee "Matcha" in combinatie van een korte powerpoint presentatie en zelfs matcha kloppen leren de deelnemers wat matcha is, hoe het geproduceerd wordt, wat ze allemaal met matcha kunnen bereiden.

Bij een Thee proeverij kunnen de deelnemers allerlei puur Theeën inclusief hapjes proeven. De Theeën zullen gezet worden op verschillende methoden, daarnaast zal ik uitleg geven over de methoden en de thee.

Een andere optie zou:

Een Chinese Thee Ceremonie genaamde Gong Fu Cha waar de deelnemers leren door : "De weg van de Thee" hoge kwaliteit puur thee te waarderen.

Een Zen Meditatie onder begeleiding van een Uitzonderlijk Puur Thee.
Genoeg om te kiezen dus.

De workshops duurt 2,5 uur en kosten vanaf € 300,- Ex.btw voor vanaf 10 deelnemers.

De proeverij inclusief hapjes duurt 2,5 uur en kost vanaf € 300,- Ex.btw voor groepen vanaf 10 deelnemers.

De Thee ceremonieën duren 1,5 uur en kosten € 20 p.p en € 100,- Ex.btw voor groepen vanaf 5 personen.

Aan het eind van de dag of avond krijgt elke deelnemer een Thee sample mee om thuis verder te ontdekken.

Boek nu knop